Anticarbon - Zuigerveren Reiniger in spuitbus

Op voorraad
Art. Nr.
40011
€ 32,49

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Vervuilde zuigerveergroeven veroorzaken vastzittende zuigerveren.Vastzittende zuigerveren zijn heel vaak een oorzaak van hoog olieverbruik. Hierdoor slijten de zuigerveren  zeer snel, loopt de compressie terug, en neemt het olieverbruik toe. Het gevolg hiervan is dat de motor vermogen verliest en minder presteert.

Anticarbon reinigt de zuigerveergroeven, waardoor de zuigerveren weer naar behoren kunnen functioneren. Vermindert het olieverbruik. Herstelt het verloren motorvermogen en heeft een gunstige invloed op het brandstofverbruik. Bijzonder effectief bij hoog olieverbruik. Ook een goede oplossing voor problemen met tikkende kleppen.
Anticarbon maakt de hardnekkige vervuiling zacht waardoor het gemakkelijk via verbranding door de uitlaat wordt verwijderd.
Een olieverversing is NIET nodig!
Toepassing: Geschikt voor gebruik in auto's, vrachtwagens, bestelwagens.

Gebruiksaanwijzing
1. De motor opwarmen. Belangrijk! De motor dient warm maar niet heet te zijn.
2. Trek de bougiekabels los en verwijder voorzichtig alle bougies.
3. Schud de spuitbus heel goed. Spuit de reiniger in de cilinder (5 sec. per cilinder) en draai de bougie onmiddellijk in de cilinder. Herhaal deze procedure per cilinder.
4. Wacht minimaal 10-20 minuten. Verwijder weer alle bougies. Dek de cilinderopeningen zorgvuldig af met een goed absorberende doek zodat het middel niet op de lak komt. Start de motor 4-5 maal voor een paar seconden.
5. Draai de bougies weer in en koppel de draden aan.
6. Start de motor en laat hem gedurende 15-20 minuten met hoge toerentallen draaien.
De vervuiling wordt via de uitlaat verwijderd.

Meer informatie
Inhoud 320 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anticarbon - Zuigerveren Reiniger in spuitbus
Uw waardering