XADO AtomEx TotalFlush

Waardering:
87 % of 100
Op voorraad
Art. Nr.
40613
€ 19,49

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Als u olie gaat verversen zonder dat u het motoroliesysteem eerst grondig reinigt, betekent dat in feite dat u nieuwe schone motorolie toevoegt aan een vervuilde motor. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en levensduur van de nieuwe olie sterk wordt verkort. Daarom is het zeer belangrijk om bij elke olieverversing eerst het motoroliesysteem te reinigen met ATOMEX Total Flush. Als u ook nog olie gebruikt van een slechte of lage kwaliteit, of veel kilometers onder zware omstandigheden aflegt*, zullen de zuigerveren sneller verkolen en worden ze ook minder soepel. Een gevolg hiervan is dat het olieverbruik, vermogensverlies en rookontwikkeling kan veroorzaken. De ATOMEX Total Flush (Totale Motoroliesysteem Reiniger) verwijdert alle verontreinigingen uit uw motoroliesysteem zeer grondig en veilig. De XADO Revitalizant, die EXTRA is toegevoegd aan de ATOMEX Total Flush, zorgt voor een extra beschermende keramische metalen laag op de wrijvingsvlakken.

* Denk bijvoorbeeld aan dagelijkse korte ritten, rijden in de stad, het gebruik van het start-stopsysteem, veel filerijden en oververhitting van de motor.

ATOMEX Total Flush: 
• Reinigt het inwendige van de motor op een snelle en eenvoudige wijze
• Verwijdert afzettingen, zoals koolstof en hars, van de zuigerveren, en zorgt voor een betere compressie
• Verlengt de levensduur van de nieuwe motorolie. Verbetert de oliecirculatie
• reinigt het carterventilatiesysteem
• maakt hydraulische klepstoters weer open
• is geschikt voor benzine- , LPG- en dieselmotoren en speciaal getest voor turbomotoren

EXTRA in de ATOMEX Total Flush:
Is de toevoeging van XADO Revitalizant. Hierdoor ontstaat tijdens het spoelen van het motoroliesysteem direct een anti-slijtage laag op de wrijvingsvlakken en zorgt hierdoor dus direct voor een extra bescherming tegen slijtage en een langere levensduur. Dit maakt ATOMEX Total Flush tot één van de beste producten welke verkrijgbaar zijn voor het reinigen van het motoroliesysteem.

Gebruik:
• Warm de motor op, zet de motor uit en giet het mengsel in de olievulopening.
• Bij ernstige verontreiniging van de motor, voor een grondige reiniging van het oliesysteem en voor het verwijderen van koolstof van ringen: rijdt na het toevoegen 150 tot 200 kilometer. 
• Bij regelmatig gebruik: laat de motor 10 tot 15 minuten stationair draaien of rijdt 20 kilometer.

Let op!
ATOMEX Total Flush is geschikt voor alle soorten motorolie en is veilig voor turbomotoren.

Meer informatie
Inhoud 250 ml
Dosering 250 ml per 4 tot 5 liter motorolie .
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO AtomEx TotalFlush
Uw waardering