Retourneren

14 dagen afkoelingsperiode

Bij xado.nl kunt u een product altijd binnen 14 dagen na aflevering ruilen of retourneren.
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

U dient dan binnen deze periode van 14 dagen melding te maken via het sturen van een e-mail naar info@toralin.nl, terwijl het product wel buiten deze periode retour mag komen. Indien redelijkerwijs mogelijk, dient u het product compleet en in de oorspronkelijke verpakking te retourneren. Voor producten die beschadigd of gebruikt zijn zullen wij een vergoeding vragen en dit zal in mindering worden gebracht op het retourbedrag.


U hebt een verkeerd artikel besteld
Ondanks dat u uw bestelling zorgvuldig heeft uitgekozen, kan het toch voorkomen dat u onverhoopt een verkeerd artikel heeft besteld. U kunt hiervoor onze retourprocedure hanteren.

U hebt een verkeerd artikel ontvangen of uw zending is niet compleet

Controleer na ontvangst altijd of uw zending compleet en correct is. Mocht er een verkeerd artikel geleverd zijn, of een artikel ontbreken dan kunt u dit melden bij onze klantenservice via een e-mail naar info@toralin.nl of telefonisch naar +31 (0) 614392096. Wij zorgen er dan voor dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.

U hebt een beschadigd of defect artikel ontvangen
Als u een defect of beschadigd artikel heeft ontvangen, kunt u dit melden bij onze klantenservice zoals hierboven beschreven staat. Wij proberen dit dan zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Nederlandstalig etiket of handleiding ontbreekt
Wij besteden zeer veel zorg aan onze producten en streven er naar dat al onze artikelen zijn voorzien van een duidelijk Nederlandstalig etiket of een losse Nederlandstalige handleiding. Mocht dit ondanks onze controle toch ontbreken, dan  kunt u de handleiding altijd raadplegen op onze website.

Retourprocedure
Om een artikel te retourneren gaat u op de volgende wijze tewerk:
U stuurt een e-mail naar info@toralin.nl met daarin uw factuur en klantnummer en een omschrijving om welk product het gaat.
U ontvangt van ons binnen 24 uur een e-mail retour met de richtlijnen hoe u het product dient te retourneren.
Stuur de retourartikelen indien mogelijk in de originele verpakking en onbeschadigd retour. Schrijf geen teksten en plak geen stickers op de verpakking. Zorg dat alles goed verpakt wordt verzonden.
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging en zullen wij u, indien van toepassing, crediteren en terug betalen.
Problemen met uw retourzending zijn altijd voor risico van de verzender. Zorg er dus voor dat u uw verzendbewijs altijd bewaart totdat u van ons bericht heeft ontvangen dat wij uw zending binnen hebben.
Voor vragen kunt u altijd onze klantenservice bellen: +31 (0) 614392096

Retour adres:

TORALIN V.O.F.
De Huufkes 92, 
5674 TM Nuenen
Nederland

 

"De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument."