XADO Tuning

Op voorraad
Art. Nr.
XA40209
€ 39,94

XADO Revitalizant EX120 Benzine

XADO Revitalizant met Metaalconditioner

Ontwikkeld voor optimale locale afstemming (tuning) van alle onderdelen in de motor waar wrijving optreedt. Bevordert een minimale wrijvingsweerstand en maximale prestaties. Een innovatief product, opgebouwd uit drie componenten van een nieuwe generatie, bestaande uit een 2-fasen metaal-conditioner en Revitalizant van de derde generatie

RF=33,3
    Restaureert bestaande slijtage in de motor .
    Herstelt de compressie in de cilinders.
•    Verhoogt de oliedruk in het systeem tot de nominale waarde.
    Ontwikkelt een actieve bescherming op onderdelen tegen overbelasting en oververhitting.
    Reduceert bijgeluiden en stabiliseert het trillingsniveau.
    Verbetert de smerende werking van olie en optimaliseert de wrijvingseigenschappen van alle onderdelen.
    Verbetert de motorprestaties.
    Reduceert brandstofverbruik.
    Verhoogt het motorvermogen en de prestaties bij accelereren.

Toepassing:
XADO Tuning  is geschikt voor benzine-, LPG- en dieselmotoren van personenauto's en kleine vrachtwagens met een oliesysteem tot maximaal 5 liter. Dit product wordt aanbevolen voor motoren met krachtige turbo-aandrijving en motoren die zwaar worden belast. Geadviseerd wordt om dit product bij elke olieverversing toe te voegen. Voor een volledige revitalizering-cyclus wordt aangeraden om XADO Maximum 1 Stage (RF 100) te gebruiken.
Geschikt voor samenvoeging met alle typen motorolie.

Gebruiksaanwijzing:
Breng de motor op bedrijfstemperatuur en schakel deze uit. Schudt de fles goed om en schenk de inhoud in de olievulopening van de warme motor. Start de motor opnieuw en laat deze gedurende 3 tot 5 minuten stationair draaien.

Opmerking:

Het revitalizeringsproces is voltooid na 1.000 tot 1.500 km rijden. Gedurende deze periode is het niet aan te raden om olie te verversen. Het product bevat een revitalizerende granulaat die bij bedrijfstemperatuur van de motor volledig in de olie oplost.

* RF (Revitalizering Factor) is een efficiëntie-index die de mate uitdrukt van herstel en bescherming van de motor tegen slijtage. RF= 33,3 betekent een gedeeltelijke revitalizatie van de motor.

Meer informatie
Inhoud 225 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Tuning
Uw waardering