Vandaag vertellen we u iets meer over de relatie tussen de Revitalization®-technologie en het milieu.


Bedenk dat de Revitalization®-technologie door XADO zelf is ontwikkeld. XADO heeft patenten op de technologie in de Oekraïne, de Verenigde Staten, China, Duitsland, Japan, Australië, Zuid-Afrika, Rusland en andere landen.

Ons ecologisch bewustzijn is gebaseerd op het besparen van natuurlijke hulpbronnen en het daadwerkelijk kunnen verminderen van schadelijke uitstoot.

XADO heeft wereldwijd jarenlange ervaring met het gebruik van zijn producten in de praktijk.

In 2010, werd gel-REVITALIZANT® voor benzinemotoren gecertificeerd door het technisch testcentrum TÜV Thüringen. Testen die werden uitgevoerd met een Mazda 626 (bouwjaar 2001, 85 kW, benzine, kilometerstand 181.660 km) leverden de volgende resultaten op:

• 15,92 % minder CO-uitstoot;
• 5,16% minder CO2-uitstoot;
• 7,63% minder (HC-)uitstoot;
• 5,29% minder brandstofverbruik.

In de Oekraïne werden zelfs nog lagere uitstootdata gemeten. De uitstoot wordt grotendeels bepaald door de staat en het gebruik van de voertuigen.

In 2014 leverden nieuwe testen van Revitalizant® door testlaboratorium ‘Universalneftekhim’ van VTII Ltd de volgende resultaten op:

• MAN ME220-18.220, (diesel, kilometerstand circa 800.000 km): 15,7% minder giftige uitstoot (rook);
• VAZ-21099 (bouwjaar 2004, 1,5 l, benzine, kilometerstand 246.456 km): 18,97% minder CO-uitstoot en 9,6% minder HC-uitstoot.

Wat veroorzaakt deze lagere uitstoot van giftige gassen?
Onder invloed van Revitalizant® vormt zich op de bewegende metalen delen een beschermende, metaalkeramische laag met unieke eigenschappen.

De essentie van de technologie kunt u zien op https://www.youtube.com/watch?v=T18b330CUhA
Het gebruik van XADO-producten helpt echt bij het verminderen van schadelijke uitstoot. Het verlengt de levensduur en vermindert het brandstofverbruik van elk voertuig.

Ecologisch bewustzijn en besparing van hulpbronnen zijn twee zijdes van dezelfde medaille. En hiervoor levert XADO nieuwe oplossingen.

Stelt u zich bijvoorbeeld lagers voor die door slijtage lawaai zijn gaan maken. De traditionele aanpak is om de versleten lagers te vervangen door nieuwe. Bij de fabricage van nieuwe lagers worden verschillende hulpbronnen gebruikt, zoals erts, metaal, water en energie. Tel daarbij de kosten op voor het demonteren en monteren van de lagers en voor de periode waarin u het voertuig niet kunt gebruiken.

XADO pleit voor een nieuwe aanpak. U vervangt niet het onderdeel, u vervangt uw oude smeermiddel simpelweg met Revitalizant®. Hierdoor herstelt het onderdeel zich tijdens het gebruik en zal het lawaai verminderen. En klaar bent u; een reparatie is overbodig.

Door de beschermende metaalkeramische laag gaan de lagers tot vier keer langer mee. En u verbruikt minder energie doordat Revitalizant® de wrijving vermindert. Wat dus nog meer voordelen voor het milieu oplevert!

Uiteindelijk vermindert het gebruik van Revitalizant® niet alleen de schadelijke uitstoot van voertuigen maar vermindert het ook het gebruik van natuurlijke hulpbronnen en energie.

De energie- en bronnenbesparende, milieuvriendelijke XADO-technologie werkt echt en bewijst zijn doeltreffendheid elke dag opnieuw.

Documenten over de resultaten van het gebruik van XADO-technologie vindt u op https://xado.nl/xado-technologie

XADO Maximum