XADO New Car

Op voorraad
Art. Nr.
XA40211
€ 39,94

XADO Revitalizant EX120 Benzine

RF=100*. Dit product bevat hoogwaardig geconcentreerde Revitalizant van de derde generatie met een 100% Revitalisatie Factor. Speciaal ontwikkeld voor moderne benzine-, LPG- en dieselmotoren die minder dan 20.000 km hebben afgelegd. Verzorgt met grote precisie op lokaal niveau onderlinge afstemming van onderdelen tijdens het inrijden van een nieuwe auto en beschermt op hoogwaardig niveau tegen slijtage. Tijdens het inrijden wordt beginnende slijtage op onderdelen direct hersteld.

Universele toevoeging die kan worden toegepast bij alle typen  benzine-, LPG- en dieselmotoren. Een innovatief product, opgebouwd uit drie componenten van een nieuwe generatie, bestaande uit een 2-fasen metaalconditioner en Revitalizant van de derde generatie.
Garandeert een bescherming tegen slijtage van de motor gedurende 100.000 km.


Verzorgt met grote precisie op lokaal niveau onderlinge afstemming
van onderdelen tijdens het inrijden van een nieuwe auto.
Beschermt op hoogwaardig niveau tegen slijtage.
Tijdens het inrijden wordt beginnende slijtage op onderdelen direct hersteld.
Ontwikkelt een actieve bescherming op onderdelen tegen overbelasting en oververhitting.
Verbetert de smerende werking van olie en optimaliseert de wrijvingseigenschappen van alle onderdelen.
Reduceert brandstofverbruik.
Reduceert bijgeluiden en stabiliseert het trillingsniveau.
Verbetert de motorprestaties.
Verhoogt het motorvermogen en de prestaties bij accelereren.

Toepassing
XADO New Car  is geschikt voor benzine-, LPG- en dieselmotoren van personenauto's en kleine vrachtwagens met een oliesysteem tot maximaal 5 liter. Om de hoogste graad van bescherming te bereiken tegen slijtage van de motor is het aanbevolen om XADO Motor Olie of XADO Highway in de toekomst telkens bij elke olieverversing opnieuw toe te voegen. Geschikt voor samenvoeging met alle typen motorolie.

Gebruiksaanwijzing
Breng de motor op bedrijfstemperatuur en schakel deze uit. Schudt de fles goed om en schenk de inhoud in de olievulopening van de warme motor. Start de motor opnieuw en laat deze gedurende 3 tot 5 minuten stationair draaien.

Opmerking
Het revitaliseringsproces is voltooid na 1.000 tot 1.500 km rijden. Gedurende deze periode is het niet aan te raden om olie te verversen. Het product bevat een revitaliserende granulaat die bij bedrijfstemperatuur van de motor volledig in de olie oplost.

* RF (Revitalisering Factor) is een efficiëntie-index die de mate uitdrukt van herstel en bescherming van de motor tegen slijtage. RF 100 staat voor een complete revitalisering-cyclus, volledig herstel en gegarandeerde bescherming tegen slijtage gedurende 100.000 km.

Meer informatie
Inhoud 225 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO New Car
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!