XADO Maximum Automaat voor Diesel Truck

Op voorraad
Art. Nr.
XA40025
€ 68,99

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Voor automatische transmissies van vrachtwagens.
XADO Maximum Automaat voor Diesel Truck is bestemd voor het herstel, reparatie en bescherming tegen slijtage van alle types van automatische transmissies. Het vormt een metaalkeramische laag op de wrijvingsvlakken van tandwielen, assen, lagers, enz. (de onderdelen herstellen hun originele geometrie).

Geschikt voor alle soorten automatische versnellingsbakken van vrachtwagen. Dankzij een speciale tweecomponenten formule kan het effect worden bewerkstelligd dat versleten onderdelen tegelijkertijd worden hersteld en beschermd tegen slijtage, terwijl de smeereigenschappen van de olie verbeteren.


Hoe werkt het?
Revitalizant vormt een metaal-keramische laag op
het oppervlak van de onderdelen, waardoor slijtage wordt gecompenseerd en de levensduur van de onderdelen toeneemt. De moleculen van de metaalconditioner versterken de smeerfilm en verbeteren zo de smeereigenschappen van de olie.


Voordelen
• Herstelt wrijvingsvlakken en compenseert eventuele slijtage
• Verwijdert krassen en groeven van contactoppervlakken
• Verbetert de betrouwbaarheid van de versnellingsbak en verlengt de levensduur.
• Vermindert geluid en vibratie
• Dempt de extreme belastingen.
• Langdurige voortzetting van schakelen bij een onvoorziene olielekkage.


Toepassing
Spuit het product* in de olievulopening van de tot de bedrijfstemperatuur opgewarmde versnellingsbak. Vervolgens rijdt u op de normale manier met de auto. De revitalisering is volledig uitgevoerd na ongeveer 1000–1.500 km rijden. Gedurende deze tijd is olieverversing niet aanbevolen.
* Zorg ervoor dat het product op kamertemperatuur is.

Dosering


Opmerking
Een typisch kenteken van het revitalizatiebegin is een verlaging van het geluidsniveau van het mechanisme tijdens de eerste kilometers.
Revitalizant is compatibel met alle types van automatische transmissievloeistoffen: Dexron®, Mercon® en andere, gaat geen chemische reactie aan en verandert niet hun viscositeit, wrijving en andere fysische en chemische eigenschappen.

Meer informatie
Inhoud 50 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Maximum Automaat voor Diesel Truck
Uw waardering