Wordt XADO® verkooppunt

De vraag naar XADO® producten groeit zeer snel. Ondanks dat wij onze producten aanbieden via online winkels, wil een groot aantal klanten onze producten kopen bij een verkooppunt. Het voordeel hiervan is dat men geen verzendkosten hoeft te betalen, en dat men gelijk kan informeren of men het juiste product koopt voor hun probleem. Advies dus, en in sommige gevallen ook hulp bij het gebruik. Een goede mogelijkheid dus om extra omzet te creëren door verkoop van het product, maar ook mogelijk extra arbeid voor uw werkplaats. TORALIN V.O.F. biedt u als verkooppunt de volgende voordelen:

  • Hoge winstmarge op verkoop van producten
  • Bij eigen gebruik een lagere kostprijs
  • Wij sturen potentiële klanten rechtstreeks naar u toe
  • Mogelijkheid tot extra omzet voor uw werkplaats
  • Geen afname verplichtingen
  • Goede ondersteuning

Een goede een duurzame relatie met onze wederverkopers vinden wij erg belangrijk, daarom hechten wij veel waarde aan optimale en duidelijke communicatie. Duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf. Onze spelregels om als verkooppunt te starten zijn:

- Om als verkooppunt van XADO te worden aangemerkt dient u te beschikken over een minimale startvoorraad. De investering hiervoor bedraagt rond de 250 euro. (de startvoorraad is een mix van de snelst lopende producten) Deze voorraad is noodzakelijk zodat u langs komende en doorgestuurde klanten geen nee hoeft te verkopen.

- U hebt geen enkele afname verplichting, het enige wat wij van u verlangen om als verkooppunt gehandhaafd te blijven is dat u de startvoorraad elke 2 maanden weer aanvult.

- U hebt geen enkel risico om met producten te blijven zitten. TORALIN V.O.F.neemt als u wilt stoppen als verkooppunt alle producten terug. U ontvangt hiervoor een tegoed wat u kunt besteden voor producten naar eigen keuze.

- U kunt al onze producten inkopen voor de handelaarprijs, dus ook alle producten welke niet in de startvoorraad zitten. Dit betekent heel veel voordeel voor u.

- TORALIN V.O.F. zorgt dat u altijd over de juiste en nieuwste verpakking beschikt. Bij veranderingen ruilen we de oude producten direct om.


Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via mail business {at} toralin.nl of telefoon +31 (0) 614392096 en wij maken een afspraak met U.