Welkom op de site www.xado.nl de online winkel voor de consument waar u alle informatie van het unieke product XADO REVITALIZANT® kunt terug vinden. Zowel over de werking, het herstellen van mechanische slijtage, de gebruiksaanwijzing als de te behalen resultaten. XADO REVITALIZANT® is namelijk het enige product ter wereld wat mechanische slijtage kan herstellen. Over de werking van XADO REVITALIZANT kunt u uitgebreid lezen op deze site. Door het grote assortiment aan XADO® producten is de online winkel onderverdeeld in verschillende categorieën wat het opzoeken voor u eenvoudiger maakt. Xado.nl levert u een gegarandeerd topproduct van een hoogstaande kwaliteit, welke uw verwachtingen meer dan waarmaakt, snel bij u thuis of op een alternatief afleveradres. 

www.xado.nl is onderdeel van TORALIN V.O.F, één van de grootste internet leveranciers van Europa, van alleen vloeistoffen, voor het motorische deel van motoren van alle soorten mechanismen, waarmee men deze mechanismen kan repareren, reinigen en onderhouden. TORALIN V.O.F heeft online winkels in heel Europa en levert zowel aan de consument, aan bedrijven, maar ook voor business to business zijn wij de juiste partner.

Op www.xado.nl treft u alleen de producten aan van het merk XADO. Voor al onze overige producten kunt u naar www.toralin.nl ook hier kunt u de XADO producten online kopen.

Wilt u als Groothandel, Winkel of Shop XADO producten gaan aanbieden aan uw klanten, neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de zeer interessante mogelijkheden te bespreken.