XADO Revitalizant EX120 Benzine, Tube 9 ml

Waardering:
95 % of 100
Op voorraad
Art. Nr.
XA10335
€ 22,94

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Sterk geconcentreerde Revitalizant EX120 is ontworpen voor het herstel, reparatie en bescherming tegen slijtage van alle types van benzine- en autogas (LPG) motoren, waaronder geforceerde en uitgerust met een turbocompressor. Het vormt een metaalkeramische laag op de wrijvingsvlakken (de motoronderdelen herstellen hun originele geometrie). Hierdoor is het gerenoveerde mechanisme beter ten opzichte van het nieuwe mechanisme volgens de exploitatie karakteristieken en heeft een gegarandeerd 2-4 keer langere levensduur.

- Herstelt en beschermt tegen slijtage motoronderdelen die worden blootgesteld aan wrijving zoals: cilinderwanden, zuigerveren, lagers, assen, klepstoters. Verhoogt de oliedruk in het systeem tot de nominale waarde.
- Verhoogt het motorvermogen, verbetert zijn acceleratie.
- Verlengt de levensduur van de motor tot en met 2-4 keer.
- Verbetert het motor inwerken bij nieuwe auto's.
- Een merkbare vermindering van het brandstofverbruik (tot 30% - bij stationair loop).Verhoogt en maakt gelijkmatige de compressie in de cilinders.
- Vermindert geluid en vibratie.
- Verbetert een koude start. 

Gebruiksaanwijzing
De behandeling van de motor wordt verricht in 3 stappen:
Stap 1 – Knijp de inhoud van de tube in de olievulopening van een voorverwarmde motor. Start de motor en laat hem 5-10 minuten stationair lopen. Stap 2 – Herhaal stap 1 na 100 – 250 km rijden / 3 –5 uur varen.
Stap 3 – Herhaal stap 1 na 100 – 250 km rijden / 3 –5 uur varen.

De behandeling is afgerond na 1500 km rijden / 50 uur varen.

Dosering:

Omvang van het
oliesysteem
Aantal
tubes
Bewerkings
schema
3-10 3 1+1+1
11-20 6 2+2+2
21-30 9 3+3+3

Opmerking
Ververs de motorolie niet! Zorg ervoor dat u geen motorolie ververst totdat de behandeling afgerond is. Nieuwe motoren worden eenmalig met 2 tubes gelijktijdig behandeld. Gereviseerde motoren worden op de gebruikelijke wijze in drie stappen behandeld. De motoren die op gas rijden, worden behandeld net zo als benzinemotoren. XADO Revitalizant hersteld slijtage van elk werkend mechanisme, echter indien een mechanisme zich in een zeer kritische toestand bevind (100% slijtage), is het noodzakelijk, de versleten onderdelen in alle gevallen te vervangen.Meer informatie
Inhoud 9 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Revitalizant EX120 Benzine, Tube 9 ml
Uw waardering