XADO Maximum

Waardering:
97 % of 100
Op voorraad
Art. Nr.
XA40212
€ 57,39

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Ontwikkeld voor renovatie, reparatie en bescherming van uw motor terwijl u rijdt. Universele toevoeging die kan worden toegepast bij alle typen  benzine-, LPG- en dieselmotoren. Een innovatief product, opgebouwd uit drie componenten van een nieuwe generatie, bestaande uit een 2-fasen metaalconditioner en Revitalizant van de derde generatie.

Garandeert een bescherming tegen slijtage van de motor gedurende 100.000 km.
RF=100

Renoveert oppervlakken van onderdelen en herstelt opgetreden slijtage.
Reguleert en verhoogt de compressie in de cilinders.
Verhoogt de oliedruk in het systeem tot de nominale waarde.
Ontwikkelt een actieve bescherming op onderdelen tegen overbelasting en oververhitting.
Reduceert bijgeluiden en stabiliseert het trillingsniveau.
Verbetert de smerende werking van olie en optimaliseert de wrijvingseigenschappen van alle onderdelen.
Verbetert de motorprestaties.
Reduceert brandstofverbruik.
Verhoogt het motorvermogen en de prestaties bij accelereren.

Toepassing
XADO Maximum  is geschikt voor benzine-, LPG- en dieselmotoren van personenauto's en kleine vrachtwagens met een oliesysteem tot maximaal 5 liter. Het is aanbevolen om  XADO Maximum  na 100.000 km. opnieuw toe te voegen. Geschikt voor samenvoeging met alle typen motorolie.

Gebruiksaanwijzing
Breng de motor op bedrijfstemperatuur en schakel deze uit. Schudt de fles goed om en schenk de inhoud in de olievulopening van de warme motor. Start de motor opnieuw en laat deze gedurende 3 tot 5 minuten stationair draaien.

Opmerking
Het revitalizeringsproces is voltooid na 1.000 tot 1.500 km rijden. Gedurende deze periode is het niet aan te raden om olie te verversen. Om de hoogste graad van bescherming te bereiken tegen slijtage van de motor is het aanbevolen om XADO Motor Olie of XADO Highway in de toekomst telkens bij elke olieverversing opnieuw toe te voegen. Het product bevat een revitalizerende granulaat die bij bedrijfstemperatuur van de motor volledig in de olie oplost.

* RF (Revitalizering Factor) is een efficiëntie-index die de mate uitdrukt van herstel en bescherming van de motor tegen slijtage. RF 100 staat voor een complete revitalizering-cyclus, volledig herstel en gegarandeerde bescherming tegen slijtage gedurende 100.000 km.

Meer informatie
Inhoud 225 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Maximum
Uw waardering