Metaalconditioner voor Motoren Turbo

Waardering:
100 % of 100
Op voorraad
Art. Nr.
40060
€ 16,95

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Dit product verbetert direct de algehele prestaties van de motor, zélfs bij het gebruik in de meest moderne volsynthetische motoroliën.Verlaagt giftige uitlaatgassen, een flesje van hoogwaardige olietoevoeging Verylube Turbo  kan tot 90% van de CO2 uitstoot reduceren. Het is een volledig synthetisch product dat een uitgebalanceerd pakket van dopes tegen slijtage, roest, corrosie, oxidatie en sludgevorming bevat. De hoofdcomponent is een ronde lagermolecule C 60 — Fullereen, genoemd naar de Amerikaanse architect B. Fuller. De ontdekking van deze molecule werd in 1996 bekroond met de Nobelprijs voor Scheikunde. De molecule ‘C 60’ dient als een lager en kan enorme belastingen verdragen.
Qua vastheid en hardheid overtreft deze molecule namelijk de diamant. Iedere druppelVerylube  Turbo bevat miljarden van deze kleine lagers waardoor de wrijving tussen de vlakken tot het absolute minimum wordt gebracht. Verylube is verenigbaar met alle soorten motorolie. Het product bevat geen teflon, zink, grafiet, molybdeen, metaal, polijstmiddel, microdeeltjes of agressieve stoffen. Het is absoluut veilig voor de leidingen en de kleppen en is neutraal voor non-metaal onderdelen of welk ander materiaal dan ook.

Verbetert de algehele prestaties van de motor
Vergroot het vermogen, verhoogt de compressie
Vermindert geluid en vibratie
Verlaagt het olie- en het brandstofverbruik
Beschermt de motor tegen slijtage
Verbetert een koude start
Verlaagt giftige uitlaatgassen

Gebruiksaanwijzing
Breng de motor op bedrijfstemperatuur. Giet de inhoud van het flesje in de olievulopening. Vergeet niet het deksel van de olievulopening terug te plaatsen.

Meer informatie
Inhoud 125 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Metaalconditioner voor Motoren Turbo
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!