XADO 1 STAP voor Benzine & Dieselmotoren

Waardering:
95 % of 100
Op voorraad
Art. Nr.
XA10024
€ 45,79

XADO Revitalizant EX120 Benzine

XADO 1 STAP bevat een combinatie van hoogwaardig actieve componenten (revitalizanten) om de beschadigingen en slijtage te herstellen en de meest voorkomende problemen te verhelpen die verband houden met slijtage op wrijvingsvlakken.

Naarmate de motor veroudert en meer kilometers heeft gemaakt beginnen de zuigerveren en de cilinderwanden te slijten. Er ontstaat ruimte tussen de zuiger en cilinderwand, lagers worden onderhevig aan slijtage waardoor de motor meer geluid gaat maken en vermogen verliest.

Na verloop van tijd veroorzaakt de slijtage in het inwendige van de motor verlies van oliedruk, verlies van compressie, hoger brandstofverbruik, hoger olieverbruik door lekkage en verbranding en toename van het motorgeluid door kloppen en tikken.

XADO 1 STAP zorgt ervoor dat compressieverlies en afname van het motorvermogen wordt tegengegaan. Reduceert bijgeluiden en olieverbruik door de slijtage op alle metalen motoronderdelen die worden blootgesteld aan wrijving zoals: cilinderwanden, zuigerveren, lagers, assen, klepstoters, te herstellen. Daardoor kan de levensduur van de motor aanzienlijk worden verlengd.

Gebruiksaanwijzing
Breng de motor op bedrijfstemperatuur. Knijp de inhoud van de tube uit in de motorolievulopening. Draai het deksel vast. Laat de motor 3 minuten stationair lopen. Gebruik het mechanisme zoals u gewend bent.

Dosering: 1 tube (27 ml) is voldoende voor een complete behandeling van de motor met een olie-inhoud t/m 10 liter.

Opmerking
De revitalisering is volledig uitgevoerd na ongeveer 1000 km rijden. Gedurende deze tijd wordt het dan ook niet aanbevolen om de olie te verversen. Het product is goed te gebruiken in combinatie met alle types motorolie, zoals synthetische, semi-synthetische en minerale oliën. Het heeft geen noemenswaardige invloed op de viscositeit van de olie. Bij ernstige slijtage van de behandelde motoronderdelen is er een extra behandeling nodig.

 

Meer informatie
Inhoud 27 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO 1 STAP voor Benzine & Dieselmotoren
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!