Atomex Banden Reparatie Spray 500 ml

Op voorraad
Art. Nr.
XA40040
€ 11,50

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Atomex Banden Reparatie Spray is speciaal ontworpen voor noodreparaties van tubeless autobanden van personenauto’s en kleine vrachtwagens.
Het kan overal gebeuren, een lekke band, op vakantie, een stille weg, in het donker etc. Je wil weer snel verder rijden. Koop dan de Atomex Banden Reparatie Spray en zorg dat deze altijd in de auto aanwezig is. Je kan snel het lek dichten en met een paar minuten rij je weer verder. Het is uiteraard wel een noodoplossing en we raden dan ook aan de band wel zo snel mogelijk te laten repareren of te laten vervangen. Atomex Banden Reparatie Spray is te gebruiken zonder dat demontage van de band noodzakelijk is.

Gebruiksaanwijzing:
1. Lees de handleiding op de spuitbus eerst goed door.
2. Verwijder de veroorzaker (b.v. spijker, schroef, glas) van de lekkage uit de band.
3. Zorg dat de lucht uit de band is, (eventueel ventiel indrukken) en draai de band zo dat het “gat” aan de onderkant zit.
4. Zorg dat de spuitbus op temperatuur is, niet lager dan 15°c. De fles echter niet opwarmen met open vuur.
5. Voor gebruik de spuitbus goed schudden.
6. Schroef de adapter op het ventiel.
7. Houdt de spuitbus op zijn kop en spuit deze geheel leeg in de band.
8. Rij de eerste 1-2 kilometer niet harder dan 20/30 km. per uur, en daarna met een snelheid van 60-80 km. per uur naar het dichtstbijzijnde reparatiepunt.
9. Laat de band repareren en zorg ervoor dat u weer een nieuwe spuitbus Atomex Banden Reparatie Spray in de auto heeft liggen. Zo gaat u zonder zorgen op pad.

Meer informatie
Inhoud 500 ml
Dosering nvt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Atomex Banden Reparatie Spray 500 ml
Uw waardering