Xtreme Economy Speciaal voor Diesel Trucks

Op voorraad
Art. Nr.
XA40278
€ 28,64

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Xtreme Economy Speciaal voor Diesel Trucks is een speciaal brandstof additief, voor diesel motoren van vrachtwagens, dat zorgt voor een maximale brandstofbesparing.
Vermindert onmiddellijk wrijvingsverliezen in de cilinder-zuiger-groep tijdens de werking van de motor. Zorgt voor een duurzaam effect door opslag van wrijvings modificatoren.
Voordelen van Xtreme Economy zijn dat het zorgt voor een aanzienlijk lager brandstofverbruik bij diesel motoren van zware vrachtwagens. Het product bevat wrijvings- verlagende additieven en uiterst efficiente reinigers. Deze modifiers zorgen voor vermindering van de wrijvingscoëfficiënt en wrijvingsverlies tussen de cilinderwand en de zuiger als tijdens de motorwerking deze op en neer beweegt. Vergroot de smerende eigenschappen van de diesel en beschermt het brandstofsysteem bij gebruik van laagzwavelige brandstoffen.

Toepassing:
Breng het additief in de brandstoftank voor het tanken.

Dosering:
500 ml van het additief voor 1000 liter dieselolie.

Opmerking:
Continu gebruik bij elke tankbeurt wordt aanbevolen voor een beter effect. Houdt het brandstofsysteem van de motor schoon. Onschadelijk voor roetfilters, uitlaat en SCR-Katalysatoren.

Meer informatie
Inhoud 500 ml
Dosering 500 ml van het additief voor 1000 liter dieselolie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xtreme Economy Speciaal voor Diesel Trucks
Uw waardering