Xtreme Antigel voor Diesel Trucks

Waardering:
100 % of 100
Op voorraad
Art. Nr.
XA42002
€ 28,64

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Speciaal voor Diesel Trucks

Dieselbrandstof toevoeging voor Diesel Motoren van Vrachtwagens. Bevat Revitalizant® nano component. Complex formule.
Zorgt voor verbetering van lage temperatuureigenschappen van dieselbrandstof. Zeer effectief middel voor het verlagen van het stolpunt. Universeel toepasbaar in alle soorten van diesel.

Xtreme Antigel (wordt ook wel Diesel Antifreeze genoemd) verlaagt het stolpunt van de zomer dieselbrandstof (# 2) van -10 °? tot -22 °? en winter dieselbrandstof (# 1) van -35 °C tot -47 °?. (op voorwaarde van afwezigheid van bacteriën in de brandstof). Universeel toegepast op alle soorten brandstof toevoer systemen van dieselmotoren, waaronder Common Rail en Pomp verstuivers. Bevat cetaangetal modifier, optimaliseert het verbrandingsproces van de brandstof dankzij een effectieve en betere injectie, en een lager brandstofverbruik. Door de aanwezigheid van de Revitalizant® ontstaat een effectieve bescherming van de plunjersamenstel van de hogedruk brandstofpomp tegen slijtage en vastklemmen door binnendringen van vocht in de brandstof.

Toepassing: introduceren opgewarmd tot + 20 ... 25 °? Xtreme Antigel middel in de vloeibare brandstof (niet-verdikte, transparant) in de verhouding van 1 tot 1.000.

Dosering: 500 ml Xtreme Antigel per 500 liter brandstof.

Meer informatie
Inhoud 500 ml
Dosering 500 ml Xtreme Antigel per 500 liter brandstof
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xtreme Antigel voor Diesel Trucks
Uw waardering