XADO Maximum Automaat

Waardering:
95 % of 100
Het product is bestemd voor revitalisering en reparatie, bescherming tegen slijtage van alle types van automatische transmissies.
Op voorraad
Art. Nr.
XA40027
€ 39,94

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Bevat revitalizant® 1 Stage. Het product is bestemd voor revitalisering en reparatie, bescherming tegen slijtage van alle types van automatische transmissies. Het vormt een metaalkeramische laag op de wrijvingsvlakken van tandwielen, assen, lagers, enz. (de onderdelen herstellen hun originele geometrie).
Geschikt voor alle soorten automatische versnellingsbakken, waaronder Tiptronic, Steptronic, CVT en andere.


Dankzij een speciale tweecomponenten formule kan het effect worden bewerkstelligd dat versleten onderdelen tegelijkertijd worden hersteld en beschermd tegen slijtage, terwijl de smeereigenschappen van de olie verbeteren.


Hoe werkt het?
Revitalizant vormt een metaal-keramische laag op het oppervlak van de onderdelen, waardoor slijtage wordt gecompenseerd en de levensduur van de onderdelen toeneemt. De moleculen van de metaalconditioner versterken de smeerfilm en verbeteren zo de smeereigenschappen van de olie.


REVITALIZANT 1 STAGE

Revitalizant vormt een metaal-keramische laag op het oppervlak van de onderdelen die de werkoppervlakken herstelt en slijtage van de onderdelen van de transmissie compenseert.


METAALCONDITIONER

Metaalconditioner versterkt de smeerfilm en biedt extra bescherming tegen slijtage.


Zeer snelle revitalisering in 1 stap
1. Slijtage van het contactoppervlak
2. Inbrengen van 1 Stage Revitalizant
3. Revitalisering. Vorming van nieuwe coating op een contactoppervlak
4. Voltooiing van de Revitalisering


Voordelen
-Herstelt en beschermt de wrijvende metalen onderdelen tegen slijtage.
-Verwijdering van schrammen en krassen op de wrijvingsoppervlakten.
-Verbetert de betrouwbaarheid van de versnellingsbak en verlengt de levensduur.
-Geluids- en trillingsafname.
-Dempt de extreme belastingen.


Toepassing: Het product wordt bij de versnellingsbakolie toegevoegd. Zorg ervoor dat het product op kamertemperatuur is. Vervolgens rijdt u op de normale manier met de auto. De revitalisering is voltooid na 1500 km.


Opmerking

Verbetering van de Revitalization® bij gebruik van het product ontstaat al vanaf de eerste kilometers rijden. ( een soepeler functioneren van de versnellingsbak, en een verlaging van het geluidsniveau. Revitalizant® is compatibel met alle types van automatische transmissievloeistoffen: Dexron®, Mercon®, MoparATF®, CVI, gaat geen chemische reactie aan en verandert niet hun viscositeit, wrijving en andere fysische en chemische eigenschappen.

Meer informatie
Inhoud 30 ml
Dosering 1 spuit XADO Maximum Automaat (30 ml) is voldoende voor automatische transmissie met een olie-inhoud tot 5-10 liter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Maximum Automaat
Uw waardering