XADO Highway

Waardering:
100 % of 100
Niet op voorraad
Art. Nr.
XA40210
€ 34,95

XADO Revitalizant EX120 Benzine

RF=5,5* Ontwikkeld om motoren te beschermen bij hoge snelheid en zware belasting.
Universele toevoeging die kan worden toegepast bij alle typen  benzine-, LPG- en dieselmotoren. Een innovatief product, opgebouwd uit drie componenten van een nieuwe generatie, bestaande uit een 2-fasen metaalconditioner en Revitalizant van de derde generatie.


Restaureert bestaande slijtage in de motor .
Herstelt de compressie in de cilinders.
Verhoogt de oliedruk in het systeem tot de nominale waarde.
Ontwikkelt een actieve bescherming op onderdelen tegen overbelasting en oververhitting.
Reduceert bijgeluiden en stabiliseert het trillingsniveau.
Verbetert de smerende werking van olie en optimaliseert de wrijvingseigenschappen van alle onderdelen.
Verbetert de motorprestaties.
Reduceert brandstofverbruik.
Verhoogt het motorvermogen en de prestaties bij accelereren.

Toepassing
XADO Highway  is geschikt voor benzine-, LPG- en dieselmotoren van personenauto's en kleine vrachtwagens met een oliesysteem tot maximaal 5 liter. Aanbevolen om toe te voegen bij elke olieverversing. Voor een volledige revitalizering-cyclus wordt aangeraden om XADO Maximum 1 Stage (RF 100) te gebruiken. Geschikt voor samenvoeging met alle typen motorolie.


Gebruiksaanwijzing
Breng de motor op bedrijfstemperatuur en schakel deze uit. Schudt de fles goed om en schenk de inhoud in de olievulopening van de warme motor. Start de motor opnieuw en laat deze gedurende 3 tot 5 minuten stationair draaien.

Opmerking
Het revitalizeringsproces is voltooid na 1.000 tot 1.500 km rijden. Gedurende deze periode is het niet aan te raden om olie te verversen. Het product bevat een revitalizerende granulaat die bij bedrijfstemperatuur van de motor volledig in de olie oplost.

* RF (Revitalizering Factor) is een efficiëntie-index die de mate uitdrukt van herstel en bescherming van de motor tegen slijtage. RF=5,5 betekent dat de motor optimaal is beschermd tegen nieuwe slijtage.

Meer informatie
Inhoud 225 ml
Dosering XADO Highway is geschikt voor benzine-, LPG- en dieselmotoren van personenauto's en kleine vrachtwagens met een oliesysteem tot maximaal 5 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Highway
Uw waardering