XADO Luxury Drive 10W-60 Synthetische Motorolie 4 liter

Op voorraad
Art. Nr.
XA20276
€ 61,95

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Synthetische Racing motor olie 10W60. Bevat XADO REVITALIZANT®. Toepassing in personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Voordelen

• Speciaal ontworpen voor motoren van sport en race auto’s.
• Ontworpen voor extreme bedrijfsomstandigheden: intense versnelling dynamiek, maximale vermogen en hoge toerentallen, oververhitting.
• Smeert betrouwbaar en voorkomt "droge" motoronderdelen en slippen bij overbelasting.
• Als gevolg van de viscositeit, hetgeen maximaal mogelijk is voor motoroliën (SAE 10W-60) betrouwbare hoge temperatuur afdichting van cilinderzuigereenheden groep en minimaal olieverbruik door middel van verbranding.


Toepassing temperatuurbereik:  -25 °C ------- +55 °C


Voldoet aan de eisen van de volgende specificaties:

SAE 10W-60
API SM/CF
ACEA A3/B4
Porsche A40


VW 500.00/505.00
MB 229.1
BMW Special Oil

 

XADO LUXURY DRIV - EXCELLENCE HEEFT GEEN PRIJS!

Olie die compressie verhoogt. De ontwikkelaars van XADO hadden de taak om het meest perfecte smeerolie product te maken en het resultaat mag er zijn.

Dit product wordt genoemd XADO Luxury Drive. Deze oliën zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten, die willen voor 100% zeker zijn dat zij de meest perfecte olie hebben gekozen. XADO Luxury Drive olie, zijn de enige oliën in de wereld, die niet alleen de onderdelen van de motor beschermen, maar ook herstellen tijdens het functioneren van de auto!

Alle XADO Luxury Drive oliën bevatten de derde generatie van de 1 Stage REVITALIZANT® en beschikken over de hoogst mogelijke revitalisatie factor: RF 15,5.

Deze Unieke formule is ontwikkeld met betrekking tot de moderne technologieën die worden gebruikt bij de productie van motorolie. Dat is de reden waarom XADO Luxury Drive  oliën de beste synthetische basisolie en premium additievenpakketten bevatten. XADO Luxury Drive zijn topsegment oliën met unieke eigenschappen, ontworpen voor mensen die kwaliteit en innovatie waarderen!

 

Meer informatie
Inhoud 4L
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Luxury Drive 10W-60 Synthetische Motorolie 4 liter
Uw waardering