XADO Luxury Drive 10W-40 Synthetische Motorolie 4 liter

Op voorraad
Art. Nr.
XA20275
€ 45,75

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Synthetische motorolie 10W-40. Bevat XADO REVITALIZANT®. Toepassing in personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Voordelen

• Bestemd voor motoren van personenauto's en lichte vrachtwagens
• Olie met de meest populaire SAE 10W-40 viscositeit
• Geproduceerd op synthetische basis en zorgt voor stabiliteit van de operationele eigenschappen tussen de service intervallen.
• Universeel in gebruik, geschikt voor personen auto's met benzine (of vloeibaar gas) motoren en sport auto’s met turbo dieselmotoren.
• Efficiënt voor het rijden in de stad en op de snelweg, voor intensief gebruik in off-road omstandigheden, voor vrachtvervoer.

Toepassing temperatuurbereik: -25 °C --- +45 °C

Voldoet aan de eisen van de volgende specificaties:

SAE 10W-40
API SN/CF
ACEA A3/B4
Porsche GL

VW 502.00/505.00
MB 229.3
BMW Special Oil

 XADO LUXURY DRIVE - EXCELLENCE HEEFT GEEN PRIJS!

Olie die compressie verhoogt. De ontwikkelaars van XADO hadden de taak om het meest perfecte smeerolie product te maken en het resultaat mag er zijn.

Dit product wordt genoemd XADO Luxury Drive. Deze oliën zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten, die willen voor 100% zeker zijn dat zij de meest perfecte olie hebben gekozen. XADO Luxury Drive olie, zijn de enige oliën in de wereld, die niet alleen de onderdelen van de motor beschermen, maar ook herstellen tijdens het functioneren van de auto! Alle XADO Luxury Drive oliën bevatten de derde generatie van de 1 Stage REVITALIZANT® en beschikken over de hoogst mogelijke revitalisatie factor: RF 15,5

Deze Unieke formule is ontwikkeld met betrekking tot de moderne technologieën die worden gebruikt bij de productie van motorolie. Dat is de reden waarom XADO Luxury Drive  oliën de beste synthetische basisolie en premium additievenpakketten bevatten. XADO Luxury Drive zijn topsegment oliën met unieke eigenschappen, ontworpen voor mensen die kwaliteit en innovatie waarderen!

Meer informatie
Inhoud 4L
Dosering nvt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Luxury Drive 10W-40 Synthetische Motorolie 4 liter
Uw waardering