XADO Smeervet Reparerend, slijtage 80%

Op voorraad
Art. Nr.
XA30003
€ 41,67

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Een universeel toepasbaar lithiumbasis (Li) smeervet met extra "Extreme Pressure"eigenschappen. Dit smeervet wordt toegepast in relatief zwaarbelaste wentel- en glijlagers gebruikt in o.a. grondverzetmachines, hijskranen, vrachtauto’s, open tandwielen, kettingen, geleidingen en industriële machines. Werkingstemperatuur van -40 tot 130º C. Het smeervet heeft een extreem goede hechting en een taaie smeerfilm waardoor enorme drukken worden weerstaan. Goede waterbestendigheid en corrosie bescherming.
Bevat XADO Revitalizant wat een ideale bescherming tegen slijtage biedt en het mogelijk maakt slijtage tot 80 % te herstellen, geluid en vibraties te dempen en de levensduur van lagers 2 tot 4 keer te verhogen. Het vet kan ook worden gebruikt in combinatie met elk ander standaardvet

Voordelen
Compenseert 80% slijtage.
Verlengt aanzienlijk levensduur van lagers en andere mechanismen.
Voert wrijvingswarmte goed af.
Dicht krassen en scheurtjes.
Dempt geluid en vibraties.
Verwijdert corrosie en beschermt de onderdelen tegen agressieve substanties.

Opmerking: dit vet is vooral geschikt en bijzonder effectief voor reparatie van lagers tot 10 000 rpm. Niet gebruiken voor nieuwe onderdelen!!! Voor nieuwe onderdelen gebruikt u XADO smeervet reparerend 10%.

Toepassing
Open lagers en mechanische delen in graafwerktuigen en transportbanden, centrale smeringssystemen in kranen en andere bouwinstallatie, wentel- en glijlagers gebruikt in hijskranen, vrachtauto’s, open tandwielen, kettingen, geleidingen en industriële machines.

Kleur: Rood
Verdikker/basisolie: Li –zeep/minerale olie
Penetratie: 265
Werktemperatuurbereik: -40...+130
NLGI 2 (ASTM D217)

Meer informatie
Inhoud 450 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Smeervet Reparerend, slijtage 80%
Uw waardering