Betaalmogelijkheden

Betalingen bij xado.nl gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.
U kunt bij ons op de volgende manieren veilig betalen:

iDeal veilig betalen via uw eigen bank
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Als u middels iDEAL betaalt dan staat uw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Wij nemen uw bestelling dan dezelfde werkdag in behandeling.

Bankoverschrijving
Indien u kiest voor vooruitbetalen per bank, dan zal de site bevestigen dat u uw bestelling geplaatst heeft.
U kunt uw bestelnummer zien, alsmede het rekeningnummer waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken onder vermelding van het factuurnummer.Houdt u rekening met een verwerkingstermijn van de banken onderling van één werkdag. Zodra wij  uw betaling hebben ontvangen, zal uw bestelling veder worden afgerond.
Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, maakt u dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kiest u dan voor een andere betalingsmogelijkheid.

Bankrekening: ABN-AMRO IBAN: NL40ABNA0538015675   BIC: ABNANL2A

PayPal
Met PayPal kunt u betalen met creditcards, of met uw eigen PayPal account.
Een betaling via Paypal verloopt als volgt:
- heeft u nog geen Paypal account, dan zal de Paypal-site u op een gemakkelijke manier leiden door de stappen om een account, gekoppeld aan uw creditcard of bankrekening, aan te maken.
- heeft u een account bij Paypal dan kunt u via de u bekende, simpele manier betalen.
Als u middels Paypal betaalt dan staat uw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Wij nemen uw bestelling dan dezelfde werkdag in behandeling.

Maestro & Bancontact/Mister Cash
Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. U betaalt binnen de beveiligde en vertrouwde bankomgeving van de eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). U kunt dus direct betalen en hoeft zich niet eerst te registreren of een account aan te maken. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.
Deze veilige en goedgekeurde betaalmethode verwerkt voor ons Payment Service Provider SISOW.

SofortBanking (voorheen DirectEbanking)
SofortBanking (voorheen DirectEbanking), is net als iDeal een betaaloplossing via internetbankieren. Voor klanten uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Verenigd Koninkrijk is het mogelijk om via SofortBanking simpel, snel en veiliger te betalen.
Deze veilige en goedgekeurde betaalmethode verwerkt voor ons Payment Service Provider SISOW.

Wie is SISOW?
SISOW is onze partner welke onze digitale kassa verzorgd. Wanneer u gaat betalen op onze website, opent een pagina van SISOW. Tevens ziet u de naam van SISOW op uw rekening- of creditcardafschrift.
Deze veilige en goedgekeurde Payment Service Provider verwerkt voor ons  mistercash, en direct Ebanking.
Via SISOW kunt u betalen met:
- Mister cash
- Direct Ebanking

Meer informatie over SISOW is te vinden op hun website: http://www.sisow.nl.