XADO Maximum voor Diesel Truck

Niet op voorraad
Art. Nr.
XA40712
€ 155,13

XADO Revitalizant EX120 Benzine

De XADO Maximum voor Diesel Truck  Metaalconditioner met atomaire revitalizant is de eerste metaal conditioner met dubbele werking:

• Verzorgt revitalizatie, herstel en bescherming van wrijvende metalen onderdelen;
• Verbetering van de smerende eigenschappen van de olie.Deze werking is mogelijk dankzij de unieke formule van metaal conditioner die een complexetwee-componenten conditioner en revitalizant bevat.

De drie-component formule van metaalconditioner resulteert in gelijktijdig herstel en bescherming van versleten onderdelen en voor ultralichte wrijving tussen onderdelen.

Hoe werkt het?
Met behulp van de revitalizant verandert de wrijving op oppervlakken van motoronderdelen, vormt een beschermende laag, compenseert ontstane slijtage. Met behulp van de 2D Sliding Agent en de metaal conditioner wordt een bescherming aangebracht
met meerdere lagen op de onderdelen, en zorgt zo voor vermindering van slijtage en afname van het ontstaan van oneenheden. De olie zorgt er voor dat deze eigenschappen in de gehele motor, waar de olie komt, effectief worden.


- Herstel en bescherming tegen slijtage van wrijvende onderdelen in de zuiger-cilinder groep, kruk-drijfstang mechanisme en gasdistributie mechanisme.
- Verbetering van smerende eigenschappen van de olie en tribologische kenmerken van knooppunten van de motor.
- Tot stand brengen van een effectief systeem van bescherming van motoronderdelen tegen slijtage en overbelasting in alle motortypen. Verhoging van het motorvermogen, verbetering van de acceleratie.
- Uitlijning en de verhoging van de compressie in de cilinders.
- Vermindering van het brandstofverbruik .
- Verhoging van de druk in het oliesysteem tot nominale waarden.
- Vermindering van geluid en trillingen.
- Het verhogen van de levensduur.
- Bescherming van de motor tegen de negatieve effecten van de koude start.  
- Vermindering van schadelijke emissies in het milieu.

Gebruiksaanwijzing
Bij lagere omgevingstemperaturen is het raadzaam om het product eerst tot kamertemperatuur voor te verwarmen. De fles goed schudden. Schenk de inhoud in de olievulopening van de warme motor. Laat de motor 3–5 minuten stationair draaien.

Opmerking: Dit product speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste dieselmotoren met turbo-installatie. (SHPD - Super High Performance Diesel, UHPD - Ultra High Performance Diesel). Compatibel met alle soorten motoroliën. De revitalizatie is volledig uitgevoerd na ongeveer 1000 - 1.500 km rijden. Gedurende deze tijd wordt het dan ook niet aanbevolen om de olie te verversen.

Meer informatie
Inhoud 950 ml
Dosering 1 flesje XADO Maximum Diesel Truck is geschikt voor motoren met een oliesysteem tot maximaal 30–45 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Maximum voor Diesel Truck
Uw waardering