XADO LX AMC Black Edition 5W-40 SM Synthetische Motorolie 4 liter

Niet op voorraad
Art. Nr.
XA22274
€ 71,49

XADO Revitalizant EX120 Benzine

Speciale Black Edition Synthetische Motorolie met de grootste dosis (RF 33.3) van 1 Stage REVITALIZANT®, dat motoronderdelen herstelt en garandeert het hoogst mogelijke beschermingsniveau tegen slijtage.
XADO LX AMC Black Edition 5W-40 SM olie met verbeterde eigenschappen, vervaardigd volgens de middelste SAPS-technologie, wordt aanbevolen voor personenauto’s en lichte vrachtwagens met moderne hoogwaardige motoren, waaronder multivalve en die met intercooler en/of turbolader.

Voordelen:
• Speciaal ontwikkeld voor de nieuw ontworpen motoren
• Verhoogde betrouwbaarheid van de motor en motorvermogen
• Vermindert brandstofverbruik
• Motorbescherming bij koude start
• Handhaving van wrijvingsoppervlakken in perfecte staat
• Verbeterde werking van hydraulische lifters
• Vermijden van metaalverliezen tijdens de inloopperiode en de werking

Toepassing temperatuur bereik: -30°c - +45°c

Voldoet aan de volgende eisen en specificaties:
SAE 5W-40
API SM / CF
ACEA C3 (12) A3 / B4

BMW Longlife-04
Ford WSS-M2C917-A
MB 229.31, 226,5
GM Dexos 2
Porsche A40
Renault RN 0700/0710
VW 502 00/505 01

XADO LX AMC Black Edition de nieuwste ontwikkeling op het gebied van smeermiddelen.

XADO heeft zijn nieuwste ontwikkeling op de markt van smeermiddelen gepresenteerd. Ultramoderne synthetische oliën die voor het eerst vervaardigd zijn, hebben ooit gebruik gemaakt van de AMC-synergetische formule. Deze premium-klasse XADO LX AMC Black Edition-oliën bevatten de beste synthetische basisolie, een ultramodern additiefpakket EXPAO, plus een bonusadditiefset: 1 Stage AR REVITALIZANT®, metalen conditioner en 2D glijmiddel. Interactie van al deze componenten maakt het mogelijk om unieke producten te maken voor de bescherming van de motor tijdens het gebruik.

EXPAO is een geavanceerd synthetisch additiefpakket dat bijdraagt tot het behoud van de belangrijkste olie-eigenschappen tussen olieveranderingen onder de meest extreme omstandigheden. De atoommetalen conditioner (AMC) zorgt voor betrouwbare bescherming van de oliefilm tegen verstoring en voorkomt slijtage van oppervlakken en wrijvingsdelen. Tenslotte zorgt 2D glijmiddel voor een zeer makkelijk glijden van onderdelen die brandstof helpen besparen.

XADO LX AMC Black Edition-oliën bevatten de grootste dosis (RF 33.3) van 1 Stage AR REVITALIZANT®, die motoronderdelen herstelt en garandeert het hoogst mogelijke beschermingsniveau tegen slijtage. Zo stijgt het motorvermogen en versnellingscapaciteit, de compressie in cilinders komt ook hoger en komt overeen. XADO LX AMC Black Edition serie bevat drie nieuwe producten:

Meer informatie
Inhoud 4 liter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO LX AMC Black Edition 5W-40 SM Synthetische Motorolie 4 liter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!