XADO Anti Olieverbruik set Dieselmotor

Hoog olieverbruik als gevolg van mechanische slijtage in combinatie met vervuiling kan meestal met een combinatie van effectieve reinigers, en XADO Revitalizant radicaal worden gestopt.

Anti-Olieverbruikset Diesel. Handleiding.

Op voorraad
Art. Nr.
12911
€ 87,95 € 72,69

XADO Revitalizant EX120 Benzine

XADO TECHNOLOGIE. HOE WERKT XADO REVITALIZANT®

HOOG OLIEVERBRUIK
Er zijn veel oorzaken aan te wijzen voor het olieverbruik van een motor. Abnormaal olieverbruik kan o.a. veroorzaakt worden door;
- mechanische slijtage
- vervuilde/verbrande kleppen
- vastzittende zuigerveren
- versleten/kapotte zuigerveren
- te hoog gestelde eisen

HET PROBLEEM OLIEVERBRUIK 
Olie verbruik als gevolg van mechanische slijtage in combinatie met vervuiling, is één van de meest voorkomende oorzaken van olieverbruik. Naarmate motoren ouder worden treedt er vervuiling op en beginnen de zuigerveren en de cilinderwand te slijten. Er ontstaat ruimte tussen de zuiger en cilinderwand waarlangs olie naar de verbrandingskamer kan ontsnappen. In de verbrandingskamer wordt deze olie gedeeltelijk verbrand. Het onverbrande deel zorgt voor uitlaatrook, wat kan duiden op een grote slijtage. Als de motor warmer wordt, wordt de olie dunner (ook multigrade) en zal er meer olie ontsnappen. Dit zorgt dan weer voor meer rook, koolaanslag en vervuilde bougies. Tegelijkertijd zullen er brandstofdampen en uitlaatgassen langs de zuigerveren ontsnappen, wat weer verlies van compressie en vermogen tot gevolg heeft.

DE OPLOSSING OLIEVERBRUIK
Hoog olieverbruik als gevolg van mechanische slijtage in combinatie met vervuiling kan meestal met onze olieverbruikset radicaal worden gestopt. Veel gebruikers van XADO producten hebben inmiddels aangetoond dat in veel gevallen het olieverbruik met 100% kan worden teruggebracht.
Let op! Olieverbruik welke plotseling is ontstaan, bijvoorbeeld na een reparatie of aanrijding, kan met deze set niet worden opgelost.

HOE WERKT OLIEVERBRUIK SET
De reiniger ANTICARBON reinigt uitstekend het cilinderblok van zowel benzine- als dieselmotoren. Maakt vastzittende zuigerveren en hydraulische klepstoters los. Reinigt cilinders, zuigers en kleppen waardoor olieverbruik vermindert.
De reiniger VITAFLUSH is een intensieve reiniger voor het motoroliesysteem met revitalisatie effect.
De XADO MOTOROLIE zorgt voor een goede afdichting en verbetert zodoende de compressie en de prestaties van de motor.
De Toralin OLIEDRUKVERHOGER zorgt voor een sneller resultaat doordat er snel een film wordt aangebracht op de wrijvingsvlakken.
XADO REVITALIZANT repareert en voorkomt slijtage op alle wrijvingsvlakken, cilinderwanden en zuigerveren. Dat betekent dat de olie niet langer langs de zuigers naar de verbrandingsruimte ontsnapt en daar verbrand.

Opmerking: Als de zuigerveren volledig zijn versleten, of zijn gebroken, of de klephoedjes zijn versleten, zal het probleem van het olieverbruik niet geheel worden hersteld.
Als het olieverbruik plotseling is ontstaan, bijvoorbeeld na een grote reparatie, dan betreft het geen mechanische slijtage en heeft een behandeling geen zin.
 
Voor olie specificaties kunt u onze website www.xado.nl raadplegen.

Inhoud standaard Pakket:
4 TUBES VERYLUBE ANTICARBON (10ml)    
2 BLIKJE XADO VITAFLUSH    (250 ml)
1 FLESJE TORALIN  OLIEDRUK VERHOGER (250 ml)
6 TUBES XADO REVITALIZANT (9 ml)


Meer informatie
Inhoud Set
Dosering Geschikt voor benzinemotoren t/m 8 liter olie-inhoud
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Anti Olieverbruik set Dieselmotor
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!